tisdag 20 oktober 2015

Snart novemberlov :)

Tiden har gått fort, vi är halvvägs in i terminen. Mycket har varit teori studier varvat med praktiska inslag. När vi kommer tillbaka till skolan blir det direkt på måndag besök hos folkhälsoplanerare Peter Möllersvärd Landstinget Västernorrland. Det handlar om folkhälsa och epidemiologi.

Sedan skall vi tisdag  3/11 gå på föreläsning av Jan Nordström. Han pratar om ”Människorna med det seende hjärtat - Om medmänsklighet, värme och hopp” En livsberättelse om vad som räddade liv. Om att lämna ett destruktivt liv med ätstörningar, extrem fixering vid träning och hälsosam mat, självskadebeteende och självmordsförsök?  

Onsdag 9/11 blir det dag 2 på Hola folkhögskola med MI utbildning. Johannes Dock folkhälsoplanerare på Landstinget Västernorrland leder oss vidare. Sedan kommer Kristina in och håller två pass i skrivande som hälsokatalysator, gyminstruktörskursen rullar vidare med Sebastian, men inte långt bort är då vår Stockholms resa 26-29 november med målet


Vi bor som vanligt på Bosön (ger möjlighet till träning) och åker in till mässan varje dag för att besöka en mängd utställare och seminarier.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar